fredag 2 december 2011

Effekter av extrem invandring, nu avslöjas det

I DN har en lagom nyanserad artikel skrivits av Lasse Granestrand. Där får man läsa att gruppen utrikesfödda är den klart största gruppen som är drabbade av barnfattigdom. Stoppa pressarna! Vilken nyhet. Det är sedan länge känt att invandringen är starkt knuten till fattigdom, kriminalitet och annat elände.

Varför är det så då? Här tar artikeln en helomvändning och givetvis är det svenskarna det är fel på. Strukturell rasism såklart.

Mångkultur fungerar inte, inte i Sverige, inte någon annanstans heller. Jobb finns inte heller i den omfattning som analfabeter strömmar till riket, och kommer ej heller att finnas inom överskådlig framtid. Nu när ni ser problemen, varför tar ni emot så mycket folk att ni inte kan få in dem i samhället? Detta är största valfrågan 2014 och har eskalerat ända sen Palme påbörjade vansinnet på 80-talet. Skillnaden är att nu ser vi effekterna av det och fått en försmak för vad framtiden har att erbjuda. Att ha flera miljoner som aldrig blivit en del i det svenska samhället är destruktivt, för svenskar och inte minst för icke-svenskar.

I det här läget försöker politikerna dalta med att det är ett integrationsproblem, nu ska ni få höra nåt, det kommer aldrig att fungera med integration. De flesta av dem vill inte, och en stor del av svenskarna vill inte integreras. Integration/assimilering hade kunnat fungera om invandringen hade hållits rimlig samt att det funnits vettig sysselsättning innan de anländer hit.

Enda resoluta och logiska är att skicka hem dem som har annan avsikt än att anamma svenska värderingar och inte är kompatibla med västerlandet.

dn
dn2