måndag 5 september 2011

Polisen rullar ut bönematta

I Rosengård ska polisen gå specialkurs i arabiska för att lära sig artighetsfraser. Detta är de s.k. dialogpoliserna som ska göra så att de stackars fattiga stenkastande ungdomarna inte ska bli sura på de elaka poliserna.

Vad blir nästa eftergift, ska polisen rulla ut bönematta och vända sig mot Mecka fem gånger om dagen? Ska kvinnliga poliser bära niqab, ska manliga poliser bära turban för att inte stöta sig med "lokalbefolkningen" i enklaven. Eller ska polisen skrika Allahu akbar genom öppna bilrutor så att nybyggarna inte känner sig hotade?

Kan inte politikerna bara erkänna att det gick åt helvete med invandringen från mellanösten och afrika istället för att till varje pris genomför patetiska fjäsk för dessa härliga pensionsräddare.

En jämförelse: Sverige har haft ganska stor invandring från Finland och övriga Norden de senaste 100 åren. Hur ofta har poliser behövt gå specialkurser för att lära sig finska hövlighetfraser? Hur ofta har de finska andrahandsgenerationen kastat molotovcocktails på polisbilar när de kommer för undsättning?

Slutsatser:
Folk från närliggande kulturer = fungerar att införliva i Sverige
Folk från främmande kulturer = fungerar inte i Sverige

Det går åt helvete med Sverige och Europa om vi inte ändrar kurs NU

svd
dn