fredag 9 september 2011

Svensk media = lågvattenmärke

Svensk media försöker med det fula tricket guilt-by-association, koppla ihop enmans-terrårdådet i Norge utfört av Breivik, med fremskrittspartiet. Jan Winter/TT meddelar att väljare "flyr" från fremskrittspartiet till höjre enligt "experter" (källhänvisning saknas såklart). Hur det är med den saken är jag inte påläst om, men en sak vet jag och det är att jag aldrig litar på vad som står i svensk media.

Det som är intressant, men som aldrig nämns, är att Brevik är en produkt av den invandringspolitik som förts över folkets huvuden i årtionden i stora delar av Europa, samt det mediala folkföraktet framkallar otrolig ilska hos folk i allmänhet, men hos dårar i synnerhet kan det gå överstyr.

Man menar också på att FRP inte meddelat tillräckligt tydligt avstånd till Breivik, men det är bara ett sätt att plocka väldigt fula politiska poänger, på alla offrens bekostnad. För att dra en parallell borde J.R.R Tolkien (om han levde) avkrävas avståndstagande till Breivik eftersom han gillade sagan om ringen. Och norska kyrkan borde också visa avstånd eftersom de är dem han närmast kan kopplas samman med, inte FRP.

Det är så sjukt att t.o.m svensk media försökt koppla samman Brevik med SD trots att ingen koppling finns.

Varför krävdes inte alla dussintals muslimska förbund i Sverige på avståndstagande när 11/9 ägde rum?

Sverige 2011 stinker rödvinspimplande marxist-"journalistik" - ingen nyhet egentligen....

dn