onsdag 14 september 2011

Folkhälsa up my a*s

När svininfluensan härjade var det massvaccinering och hysteri, media och alla makthavare hejade på att alla skulle vaccineras. Ungefär samtidigt utspelades ett tragiskt scenario i Boden där en afrikansk TBC-smittad invandrare skulle utvisas, poliser kom för att hämta mannen, han flydde från samtliga poliser, ca 15 stycken poliser blev risk för att bli smittade av TBC eftersom mannen använde våld och fick brytas ned ett otal gånger. Tänk på detta när du sitter bredvid en afrikan i bussen, det kan vara TBC i hans lungor. Finns det mycket nyanlända på ditt barns dagis?

Samtidigt skrev jag till landstinget om detta problem, de sa att det finns inget tvång att testa mot sjukdomar när en invandrare kommer hit. Det är diskriminerande att tvångstesta mot HIV och TBC fick jag veta. Istället utsätts pursvenskarna för livsfara och tankarna går till alla som drabbas av detta vansinne. Åratal av behandlingar, som kanske inte hjälper.

Detta är ett argument för att rösta på SD i landstingsvalet, eftersom de andra skiter högaktningsfullt i verkliga problem. Socialstyrelsen rekommenderar landstingen att göra undersökningar på asylsökande, vad gör ditt landsting? Kan rapportera att inget landsting gör något åt saken.

I Danmark får nyanlända från riskområden sitta i karantän tills man kan säkra att inga sjukdomar finns. Kanske inte så kul att sitta i karantän men bättre det än att riskera död hos purdanskarna.

svd
dn 
dn